Někdo má rád holky, jiný vdolky...a někdo Růženu

14. 04. 2018 10:03:29
Máme věrného psa. Každý večer věrně čeká na to, až přestaneme dávat pozor a usneme, aby se k nám věrně vloudila do postele. Pokud se do ní dostane, tak ráno věrně drží basu s páníčky....

a přestane i dýchat, natož aby se hnula a to proč? Protože chce být neviditelná, aby nemusela opouštět postýlku páníčků – čili věrnost až za hrob...

Nemáme děti, máme hafinu. Stejně jako si rodiče občas dělají legraci z psíkařů, dovolte mi si udělat malou legraci i z rodičů.

Před pár dny, jeden extrémně šťastný tatínek dal na Facebook fotku dcerky mezi kamennými mini pyramidami, které na černém písku působily jako hrobečky. Nedalo se to neokomentovat. Někdy soudnost opravdu chybí, nějaký pán tam například dal také fotku, jak si usmažil vajíčka k snídani a nastala diskuse, zda je dělat na cibulce nebo ne. Konec jsem se nedozvěděla. Ale v mé skupině Maďarských ohařů jsem zrovna viděla fotku psa – tedy spíše nohy čouhající z postele a pes se jmenoval Růžena ....to pobaví.

My jsme například „master of disasters“ co se týče selfie, krom toho se psem, který je ještě k tomu extra aktivním, což je „Mission Impossible“ udělat společnou fotku, jen jukněte:

Můj guru byl vždy v Čechách pan Desenský, co se týče výchovy psů. Moc jsem se od něj naučila a zároveň časem zjistila, že není všechno zlato co se třpytí. Po čase jeho stránky v poradní verzi pouze psaly: všechny otázky jsme zodpověděli, tak si to najděte dřív, než se zeptáte.

Když jsem měla lepší práci,ráda jsem občas zafinancovala jednoho rotvajlera, který je u něj na dožití. A letos jsme si řekli, že se konečně podíváme na tzv. Fríčko, čili free Saturday. Po zazvonění se vyřítila paní a důrazně nás upozornila zavřít dvířka ke psí zóně, jakmile tam vejdeme. NP. Stálo tam pár skupin lidí se psi a pak jeden pán – jasné kdo to byl a hodila by se na něj písnička „Když se načančám, když se načančám... když se načančám...“ Ne, že by se načančal, ale vypadal spíše jako homeless, a nos měl tak vysoko, že by se dal krájet – díky Rákosníčku za tip. Nikdo si nikoho nevšímal, pan D. tam stál jako by mu chyběl červený koberec. Nepůjdu do detailů, výsledek byl ten, že jsem ho poprosila, zda mohu vidět toho rotvajlera. Odpověď“ Hmmmm, jako JEHO...hmmmm“ vysvětlila jsem můj sponzoring “hmmm a jako jste mu poslala peníze? Jojo ano a ne jednou, i pytel granulí. Odpověď: Nooo, paak možnáá půjdeme okolo.

Pryč odtud....a to schnell..!!! Můj idol je prostě i...i...imunní vůči dobrému společenskému chování. U nás jsou, ale i vtipnější zážitky. Jednou v noci venčím hafinu a vyběhne z pozarohu běhač (běžec), můj pes se tak lekl, že uskočil 2 metry daleko, a běhač mi vytkl, že jsem také něco mohla říct... napadlo mě „Guten Abend“! -)

V létě se u nás u Dunaje začnou opalovat ženy, dámy, slečny atd. Některé dámy opravdu nemají postavu slečny, a i přesto se opalují nahé. Následné foto jsem pojmenovalakráska a zvíře:“

Myslím si, že jsme velmi flexibilní a náboženství tolerující lidé. Jednou mi to nedalo, když byla diskuse, zda nošení Burkin u nás je v pořádku. Když jste na dovolené v Dubaji je to normální a nepřijde Vám to nenormální. Nu což chápu každý názor, ale s naší hafinou jsme nenechali toto téma tabu a našli jsme řešení alespoň pro psíky:Pojmenovali jsme je Burkpsiny:

Vyjeli jsme na vystoupení dalšího mého guru Cesara Millana do Linzu. Psíka vozíme v kufru auta, má tam pelíšek z plastu, aby nelítala z rohu do rohu, ale jak vidíte na fotce, tak se dá využít, třeba i na nákupy. Ale pouze základních věcí...:

Hafina měla v pelíšku zrovna volno...ha! Parkneme autí s tím, že se každou 1,5 hodiny musíme platiti 3 Eura..sámo, že jsme dostali pokutu, další 1,5 hodinu jsme přišli pozdě o 10 minut – pokuta 35 Euro (ještě, že jsme neplatili snídani) paní policistka nám popřála hezký den a byla tak hodná, že nám ukázala, kde můžeme venčit psíka – hned za rohem před kostelem..Díky mobilu s navigaci, jsme vyrazili vzhůru na představení. Navigace miluji nade vše. Než vykoktá paní:“ příští zatočit doleva“ – tak jste na druhém konci města. Pak jedete opačně na dálnici, protože nemá nejnovější informace.

Po menší obchůzce (řekněme spíše objížďce) – kdy nám navigace ukázala půlku města ve tmě, jsme konečně dorazili. Zasedneme a řekli jsme si – uděláme zase selfie – ale musíme vypadat cool, tak jsme vyšpulili pusiny:

Ještě, že s námi nebyla hafina – pěkně by se za nás styděla. Ale fotku jsme vylepšili:

Začala show. Ještě, že tam byly velké obrazovky – no schválně, jestli Cesara najdete:

Konečně to byla zajímavá show a za tu cenu to bylo ok.

Autor: Miroslava Stillerova | sobota 14.4.2018 10:03 | karma článku: 17.90 | přečteno: 1123x

Další články blogera

Miroslava Stillerova

Cukrovka a dioptrie

Běžná lékařská kontrola s neběžným výsledkem. Takto bych nazvala výsledky mého posledního krevního testu. Klasicky jsem čekala tučná játra, ale lékař se zasekl u hladiny cukru. Jejda, novinka....

3.7.2023 v 10:56 | Karma článku: 9.13 | Přečteno: 202 |

Další články z rubriky Hobby

Táňa Lišková

Kočkou může každá být... :)

Každá žena může být kočka :) stačí pro to jenom občas trochu udělat. Kdo chce - hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. Souhlasíte?

18.3.2024 v 15:40 | Karma článku: 12.38 | Přečteno: 383 | Diskuse

Petr Lukáš

Ucháč obrovský, jedlá jarní houba, i když trochu s výstrahou

Momentálně to vypadá, že rostou jarní druhy hub, tak jsem se byl podívat na jedno místo, kde rostou kačenky české. Kromě kačenek potěšil i tento ucháč.

17.3.2024 v 14:19 | Karma článku: 5.70 | Přečteno: 123 | Diskuse

Rudolf Pekař

Zhubni!

V dnešním záplavě informací o různých dietách a způsobech, jak zhubnout a vést zdravější životní styl, je snadné se ztratit. Jsem jedním z těch, kteří se dlouhou dobu snažili najít správnou cestu k zdravějšímu životu.

15.3.2024 v 16:45 | Karma článku: 5.39 | Přečteno: 185 | Diskuse

Petr Lukáš

hlíva hnízdovitá, pěkná nejedlá a smradlavá

V podzimních a zimních měsících se můžeme setkat s touto barevnou hlívou, která je ale bohužel nejedlá.

7.3.2024 v 14:03 | Karma článku: 4.38 | Přečteno: 81 | Diskuse

Táňa Lišková

Lehni si a jdi už spát!

Víš, co se ti může stát? Aneb taky Vám do noci šrotují hlavou myšlenky a někdy máte pocit, že by den měl mít 40 hodin? Nejste v tom sami! Ještě že mám kočku, která mě hlídá... :)

6.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 11.49 | Přečteno: 278 | Diskuse
Počet článků 29 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1279

Když hrajete fér, hraji na Vaší straně ! :-) 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...