Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Umíte si představit, jak by to vypadalo, kdyby se zúčastnili skuteční aktéři některých vyhrocených případů? Nejspíš by se v přímém přenosu pozabíjeli, v lepším případě servali. Diváci píší své bolavé příběhy a pak se z toho udělá hodinový pořad. Mám dojem, že se na to dívají lidé, kteří nežijí zrovna pohádkový život a utěšují se tím, že jinde je to ještě horší.

2 0
možnosti
BH

Mohu potvrdit, že vše je vymyšlené a účastníci dostanou scénář.

Také jsem asi tři zkouknuté díly žrala než se v tom třetím stále opakovalo jak si to učitelka ředitelka rozdávala s źákem snad každý den a všude možně.

Nakonec mi to potvrdila i dcera jako účastník natáčení jednoho z dílů, čekající zda si ji režie opět vybere...

2 0
možnosti
Foto

Paní Stillerová, a Vy tento blog opravdu myslíte vážně?;-D To ví přece úplně každý, že tyto typy programů jako např. různé soudkyně, soudci, vztahy, aféry... jsou hrané inscenace, nejde o skutečnost. Jde o zakoupený model zahraničních pořadů. Obecenstvo je placený kompars, účinkující jsou jednak herci menších divadel a pak také ti, kdo přišli na vyhlášené konkurzy pro veřejnost a byli vybráni, aby v těchto pořadech hráli. Přihlásit se můžete třeba i Vy, každou chvíli vycházejí inzeráty, které vybízejí k přihlášení do těchto konkurzů a získání malé role. Proto můžete vidět tu samou tvář třeba u pana Musila a potom třeba v Soudkyni Barbaře.

Na facebooku Komparz ČR můžete narazit mimo jiné třeba i na tento inzerát:

- pro pořad TV Barrandov Soudkyně Barbara a Nebezpečné vztahy hledáme ženy a muže ve věku od 25 do 50 let, kteří se nestydí mluvit před kamerou a jsou schopni se naučit několikastránkový scénář.Casting se týká pouze těch, kteří v těchto pořadech ještě neúčinkovali a nezúčastnili se žádného z vypsaných castingů.

7 0
možnosti
Foto

O tom je nazor. Neco vidim a napisi, co si o tom myslim. Diky za prispevek.

0 0
možnosti
PK

....proboha změňte program....;-D

5 0
možnosti
SN

:-).....Třeba za TV 24 a popovídejte si s Moravcem !_

1 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Když hrajete fér, hraji na Vaší straně ! :-) 

Seznam rubrik