Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Je fakt, že pošta tomu dává na p. Asi jako vy češtině.

2 3
možnosti
Foto

Zřejmě mám nějaké štěstí:-). Služby ČP využívám stále,často nakupuju přes internet a jeden čas jsem hodně balíčků také sama posílala, a nikdy se mi žádný balíček ani dopis neztratil.

1 1
možnosti
Foto

I78v53a38n 64V15e42s13e81l37ý

22. 6. 2018 13:26

No mě vždy vytáčel jejich mluvčí když někde ve zprávách říkal, že balíková pošta funguje protože dostávají jen nějaké promile stížností. A tak jsem vždy když balík nepřišel jak měl, a pošta avizovala v SMS a e- mailem, napsal stížnost. Odpověď vždy jako přes kopírák že se jednalo o vyjímečný případ. Dvakrát se mi stalo, že jsem místo balíku do ruky dostal oznámení o tom, že nebyl vykonán pokus o doručení na adresu a mám si dojít na poštu. Když jsem asi za rok napsal osm stížností a ke změnám nedošlo shromáždil jsem všechny dokumenty a poslal je panu mluvčímu. Už je to asi měsíc a půl a neodpověděl on ani pošta jako taková.

A ještě upozornění na fakt, který jsem zjistil po podání na ČTÚ - balík do ruky/na poštu je komerční služba ČP a nad takovou ČTÚ neprovádí dozor takže si ani není kde stěžovat.

3 0
možnosti
Foto

Asi se ty dokumenty panu mluvcimu "nejak" nedorucily. Zrejme jste je poslal postou:-)R^!!

0 0
možnosti
ZB

Já mám s Českou poštou zkušenosti poměrně dobré. Sice mi před lety někdo ukradl 7 Kč z obálky, co mi poslala spolužačka za fotky z maturitního večírku, ale jinak všechno došlo, až na jednu výjimku dokonce i balíky.

Co je horší, je ta obsazenost přepážek, že jedou 2 z 5 je jedna věc, ale když jednu přepážku obsadí někdo s poštovní spořitelnou a druhou s podobným nesmyslem a zdržují a zdržují, tak bych ječela na celé kolo. Naštěstí se mi to už dlouho nestalo.

A k blogu - ten styl psaní je dost čtenářsky nepříjemný, čokoška? Jako fakt?

6 0
možnosti
Foto

Cokoska - to je proste muj styl. Sice jej nezmenim, ale dekuji za komentar, beru si z nej ponauceni.

Diky.R^

0 0
možnosti
FR

F90i36l77i82p 19R53u20l57f

22. 6. 2018 12:46

To si takhle člověk odskočí během polední pauzy na oběd. Přepážek deset... obsazeny dvě. Fronta prakticky až ven a navíc se paní evidentně nijak zvlášť nesnaží, aby to odsýpalo. Jedna si klidně deset minut sešívá papíry, vždyť voni si počkaj.... Balík do ruky by pošta měla skutečně přejmenovat na lístek do schránky, protože i když je člověk doma a čeká balík, stejně se mu dostane papírového vzkazu "nezastižen." Zábava je také, když vám pošta pošle sms, že zítra bude doručovat balík. Vezmete si půlden dovču, protože byste to jinak nestíhal a čekáte... a ono nic. Ani zpráva, ani lístek... Doručovali až následující den a to už jsem samozřejmě doma nebyl. Tak hlavně, že si stěžují na nedostatek klientů a nezájem o služby. Ale upřímně... nedávno jsem byl po několika letech donucen využít služeb ČD. To byl teprve návrat do počátku osmdesátých let. Skoro by až jeden řekl, že je to úmyslně, aby člověk cítil upřímný vděk, že je ten socialismus s (ne)lidskou tváří za námi.

4 0
možnosti
JK

Zase ve srovnání třeba s Ponny Express pošta ve spolehlivosti mírně vede... :-)

2 0
možnosti
PA

P56e33t89r 69A52g77u46l18á70r

22. 6. 2018 11:35

Já na Českou poštu v poslední době nadávat nemohu. Pár věcí jsme si (písemně) vyříkali před lety a už všechno klape. Ale čtení vašeho příspěvku bylo hodně náročné.

6 1
možnosti
Foto

Diky za comment, dejte radu, jak mohu prispevky do budoucna vylepsit, budu rada.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1285x
Když hrajete fér, hraji na Vaší straně ! :-) 

Seznam rubrik